Pošalji Ove Medenjake

Novogodišnji Medenjaci Paket

Naši novogodišnji kolači će uneti prazničnu atmosferu u Vaš dom. Elegantno upakovani u slatki paket, mekani novogodišnji medenjaci će rasplamsati Vaša čula.

2.500 рсд

Naši novogodišnji kolači će uneti prazničnu atmosferu u Vaš dom. Elegantno upakovani u slatki paket, mekani novogodišnji medenjaci će rasplamsati Vaša čula. Novogodišnji paket medenjaka je savršen poklon koji će oduševiti Vaše voljene osobe!

U ovom simpatično upakovanom paketu se nalazi 10 medenjaka, veličine od 8 do 10 cm, različitih oblika i dizajna. Možete izabrati koje medenjake želite da spakujemo u Vaš novogodišnji paket poslastica tako što će te ih nabrojati u “Napomeni o narudžbini” u procesu naručivanja. U slučaju da nemate specijalne želje za Vaš paket, mi ćemo Vam poslati naš najlepši paket novogodišnjih medenjaka, koji Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim!

Naši novogodišnji medenjaci po pristupačnoj ceni su idealno rešenje kada Vam je potreban kreativan i elegantan poklon, a ideja ponestane. Kada se konačno odlučite da okusite ove božićne medenjake nismo sigurni da ćete moći da se zaustavite samo na jednom, jer su naši sitni kolači ukusni koliko su i prelepo ukrašeni!

Ukupan broj medenjaka

10 medenjaka

Veličina

Pojedinačni medenjak je veličine od 8 do 10 centimetara

Težina

Paket od 10 medenjaka je težine od 400 do 600 grama

Nutritivna vrednost

Paket od 10 medenjaka ima oko 1800 kalorija

Rok trajanja

Medenjaci su jestivi 6 meseci od trenutka dostave

Pakovanje pojedinačnog medenjaka

Svaki pojedinačni medenjak je elegantno upakovan u providni celofan da bi sačuvao svežinu

Pakovanje kompletnog paketa medenjaka

Svaki paket medenjaka dolazi zapakovan u elegantnu kutiju ukrašenu dekorativnim elementima i mašnicom

Sve Slike Proizvoda

Корпа