Podeli ove Medenjake

Novogodišnji Medenjaci Paket

Naši novogodišnji kolači će uneti prazničnu atmosferu u Vaš dom. Elegantno upakovani u slatki paket, mekani novogodišnji medenjaci će rasplamsati Vaša čula.

2.500 рсд

Naši novogodišnji kolači će uneti prazničnu atmosferu u Vaš dom. Elegantno upakovani u slatki paket, mekani novogodišnji medenjaci će rasplamsati Vaša čula. Novogodišnji paket medenjaka je savršen poklon koji će oduševiti Vaše voljene osobe!

U ovom simpatično upakovanom paketu se nalazi 10 medenjaka, veličine od 8 do 10 cm, različitih oblika i dizajna. Možete izabrati koje medenjake želite da spakujemo u Vaš novogodišnji paket poslastica tako što će te ih nabrojati u “Napomeni o narudžbini” u procesu naručivanja. U slučaju da nemate specijalne želje za Vaš paket, mi ćemo Vam poslati naš najlepši paket novogodišnjih medenjaka, koji Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim!

Naši novogodišnji medenjaci po pristupačnoj ceni su idealno rešenje kada Vam je potreban kreativan i elegantan poklon, a ideja ponestane. Kada se konačno odlučite da okusite ove božićne medenjake nismo sigurni da ćete moći da se zaustavite samo na jednom, jer su naši sitni kolači ukusni koliko su i prelepo ukrašeni!

Sve Slike Proizvoda

Broj medenjaka

10 medenjaka

Veličina

Veličina medenjaka je od 8 do 10 cm

Težina

10 medenjaka imaju od 400 do 600 grama

Nutritivna vrednost

10 medenjaka imaju oko 1800 kalorija

Rok trajanja

6 meseci

Pakovanje medenjaka

Svaki medenjak je upakovan u providni celofan da bi sačuvao svežinu

Pakovanje paketa

Paket medenjaka je zapakovan u elegantnu kutiju ukrašenu dekorativnim elementima

Корпа