Podeli ove Medenjake

Novogodišnja Kućica od Medenjaka

Novogodišnja kućica od medenjaka je savršen poklon koji će oduševiti Vaše ukućane i upotpuniti prazničnu atmosferu u Vašem domu. Poručite kućicu od medenjaka online!

5.000 рсд

Novogodišnja kućica od medenjaka je savršen poklon koji će oduševiti Vaše ukućane i upotpuniti prazničnu atmosferu u Vašem domu. Naše kućice od medenjaka su ručno ukrašene i svakom novogodišnjem detalju je posvećen poseban trud.

Kućice od medenjaka pravimo za sve vrste praznika i slavlja, a najpopularnije kućice su novogodišnje kućice od medenjaka, koje svake godine ukrašavaju našu novogodišnju trpezu. Ako želite da i Vaša novogodišnja trpeza izgleda magično ove godine, poručite kućicu od medenjaka online, u par lakih klikova! Uz ove medene kućice, uvek možete poručiti i ručno ukrašeni paket novogodišnjih medenjaka, koji će se savršeno uklopiti u Vašu prazničnu trpezu i zasladiti Vaše goste i ukućane!

Ove slatke kućice na Vašu adresu dolaze sklopljene, i ručno ukrašene veselim novogodišnjim motivima. Kućice su napravljene od više spojenih tabli medenjaka, i idealno će se uklopiti u Vaše praznične dekoracije!

Sve Slike Proizvoda

Veličina

Veličina kućice od medenjaka je 15x10x30 cm

Rok trajanja

6 meseci

Корпа