Pošalji Ove Medenjake

Medenjaci Za Dečiji Rođendan Paket

Paket rođendanskih medenjaka će ulepšati specijalni dan! U svakom paketu se nalaze medenjaci u obliku imena slavljenika ili slavljenice, broj godina, i motivi koje Vi želite.

2.500 рсд

Naš paket medenjaka sa omiljenim motivima mališana će definitivno ulepšati njihov specijalni dan! Ovaj originalni poklon za dečiji rođendan će oduševiti slavljenika, ili slavljenicu, i sve drugare, i izmamiti im osmeh na lice.

Paket medenjaka za dečji rođendan možete naručiti tako što će te nam reći u kom obliku, ili u kojoj temi želite da ukrasimo ove slatke kolačiće, i mi ćemo Vam ih dostaviti, prelepo ukrašene. Takođe možete izabrati i neki od rođendanskih paketa medenjaka koji pronađete u našoj galeriji, koji možemo napraviti identično ili sa izmenama koje želite.

Ukoliko paket rođendanskih medenjaka želite da poklonite nekome ko već neko vreme nije mališan, možete posetiti našu stranicu za zanimljive rođendanske pakete medenjaka i tu naći inspiraciju! U slučaju da tražite poklon za novorođenče, naši slatki paketi medenjaka za bebe će Vas oduševiti svojom lepotom i elegancijom!

U svakom paketu rođendanskih medenjaka za decu se nalaze medenjaci u obliku slova imena slavljenika, ili slavljenice, broj godina, i  uz to medenjaci u motivima koje Vi želite. Medenjaci na likove iz crtanih filmova, igrica, u obliku životinja, superheroja, princeza, sportista, ili bilo čega drugog što slavljenik ili slavljenica požele!

Ukupan broj medenjaka

10 medenjaka

Veličina

Pojedinačni medenjak je veličine od 8 do 10 centimetara

Težina

Paket od 10 medenjaka je težine od 400 do 600 grama

Nutritivna vrednost

Paket od 10 medenjaka ima oko 1800 kalorija

Rok trajanja

Medenjaci su jestivi 6 meseci od trenutka dostave

Pakovanje pojedinačnog medenjaka

Svaki pojedinačni medenjak je elegantno upakovan u providni celofan da bi sačuvao svežinu

Pakovanje kompletnog paketa medenjaka

Svaki paket medenjaka dolazi zapakovan u elegantnu kutiju ukrašenu dekorativnim elementima i mašnicom

Sve Slike Proizvoda

Корпа