Podeli ove Medenjake

Medenjaci za Bebe Paket

Tražite kreativan poklon za norođenče? Naši medenjaci za bebe će Vas oduševiti svojom slatkoćom i lepotom! U paketu je 10 medenjaka u motivima koje Vi izaberete.

2.500 рсд

Tražite kreativan i zanimljiv poklon za norođenče? Naši medenjaci za bebe će oduševiti roditelje svojom slatkoćom i elegancijom! Ovi nežni slatkiši ukrašeni pastelnim bojama su savršen poklon za novopečene roditelje i njihovu bebicu.

Možete izabrati neki od već postojećih paketa medenjaka za bebe, ili nam možete prosledite Vaše želje što se tiče motiva, i mi ćemo napraviti paket tačno po Vašoj meri! Budite sigurni da će se nove mame (a i tate), posebno obradovati ovom divnom poklonu. Ako Vam je potreban poklon paket slatkih kolačića za malo starijeg dečaka ili devojčicu, možete pogledati naš prelepo ukrašen paket medenjaka za dečji rođendan.

U paketu se nalazi 10 medenjaka u motivima koje Vi želite, koji će se prosto istopiti u Vašim ustima, kada se konačno odlučite da ih probate. Motivi mogu biti najrazličitiji, i možemo ih menjati u zavisnosti da li se radi o dečaku ili devojčici, a uvek smo i voljni da napravimo specijalne modle za Vašu prinovu!

Sve Slike Proizvoda

Broj medenjaka

10 medenjaka

Veličina

Veličina medenjaka je od 8 do 10 cm

Težina

10 medenjaka imaju od 400 do 600 grama

Nutritivna vrednost

10 medenjaka imaju oko 1800 kalorija

Rok trajanja

6 meseci

Pakovanje medenjaka

Svaki medenjak je upakovan u providni celofan da bi sačuvao svežinu

Pakovanje paketa

Paket medenjaka je zapakovan u elegantnu kutiju ukrašenu dekorativnim elementima

Корпа