Pošalji Ove Medenjake

Medenjaci Za Rođendan Paket

Želite da ove godine budete kreativni i voljenoj osobi poklonite baš nesvakidašnji dar koji će pamtiti? Paket rođendanskih medenjaka, izrađen po Vašoj želji je idealno rešenje!

2.500 рсд

Želite da ove godine budete kreativni i voljenoj osobi poklonite baš nesvakidašnji dar koji će pamtiti? Paket rođendanskih medenjaka, izrađen po Vašoj želji je idealno rešenje!

Naručite paket od 10 medenjaka ukrašenih u motivima koje Vi izaberete! Opremljeni spretnim rukama i višegodišnjim iskustvom, spremno čekamo ukrašavanje sledećeg rođendanskog paketa, koje god bile Vaše želje.

Možete nam poslati slične motive ili slike koje biste želeli na medenjacima, ili nam možete napisati Vaše ideje, a mi ćemo se potruditi da ih realizujemo. Naš rođendanski paket slatkih kolačića je oduševio puno ljudi, i budite sigurni da će se retko koji drugi poklon moći porediti sa ovim ručno ukrašenim poslasticama.

Ukoliko Vam nedostaje inspiracije, možete je pronaći pregledajući neke od rođendanskih paketa medenjaka koje smo do sada napravili. Ukoliko je ovaj paket namenjen mališanima, možete pogledati naše pakete medenjaka za dečiji rođendan, koji će im definitivno izmamiti osmehe na lica čim ih budu videli!

Ukupan broj medenjaka

10 medenjaka

Veličina

Pojedinačni medenjak je veličine od 8 do 10 centimetara

Težina

Paket od 10 medenjaka je težine od 400 do 600 grama

Nutritivna vrednost

Paket od 10 medenjaka ima oko 1800 kalorija

Rok trajanja

Medenjaci su jestivi 6 meseci od trenutka dostave

Pakovanje pojedinačnog medenjaka

Svaki pojedinačni medenjak je elegantno upakovan u providni celofan da bi sačuvao svežinu

Pakovanje kompletnog paketa medenjaka

Svaki paket medenjaka dolazi zapakovan u elegantnu kutiju ukrašenu dekorativnim elementima i mašnicom

Sve Slike Proizvoda

Корпа