Pošalji Ove Medenjake

Novogodišnji Medenjaci Mali Paket

Naš mali paket novogodišnjih kolača će uneti praznični duh i uveseleti Vaš dom. Elegantno upakovani mekani novogodišnji medenjaci će razglaiti Vaša čula.

1.500 рсд

Naš mali paket novogodišnjih kolača će uneti praznični duh i uveseleti Vaš dom. Elegantno upakovani mekani novogodišnji medenjaci će razglaiti Vaša čula.

U ovom slatkom paketu medenjaka se nalazi 5 novogodišnjih medenjaka, veličine od 8 do 10 cm, ručno ukrašenih do savršenstva. Sami možete izabrati kojih 5 medenjaka želite u Vašem malom paketu novogodišnjih medenjaka, ili možete izabrati već napravljen paket.

U roku od par dana elegantno upakovan paket, sa porukom koju želite, stiže na Vašu adresu da upotpuni prazničnu atmosferu. Poručite ove božične kolačiće lako online!

Naša preporuka je da se odlučite za veliki paket novogodišnjih medenjaka, jer Vam u tom slučaju neće biti žao da pojedete neki i sami se uverite koliko su medeni i slasni. Sigurni smo da će Vam se posle nekog vremena svi novogodišnji medenjaci prosto istopiti u ustima, i mirisom i ukusom podsetiti na bezbrižne momente iz detinjstva!

Ukupan broj medenjaka

5 medenjaka

Veličina

Pojedinačni medenjak je veličine od 8 do 10 centimetara

Težina

Paket od 5 medenjaka je težine od 200 do 300 grama

Nutritivna vrednost

Paket od 5 medenjaka ima oko 900 kalorija

Rok trajanja

Medenjaci su jestivi 6 meseci od trenutka dostave

Pakovanje pojedinačnog medenjaka

Svaki pojedinačni medenjak je elegantno upakovan u providni celofan da bi sačuvao svežinu

Pakovanje kompletnog paketa medenjaka

Svaki paket medenjaka dolazi zapakovan u elegantnu kutiju ukrašenu dekorativnim elementima i mašnicom

Sve Slike Proizvoda

Корпа