Podeli ove Medenjake

Uskršnja Kućica od Medenjaka

Ručno ukrašene uskršnje kućice od medenjaka su savršen poklon koji unosi radost i medenu slatkoću u Vaš dom ovog Uskrsa! Poručite medene uskršnje kućice lako online!

5.000 рсд

Uskršnja kućica od medenjaka predstavlja čarobni dodatak prolećnim praznicima, i doneće radost i medenu slatkoću u svaki dom. Ručno ukrašena s ljubavlju i pažnjom, ova kućica je pravo umetničko delo koje će oduševiti Vaše gosta, kao i Vaše ukućane. Svaki element kućice, od krova do zidova, ukrašen je veselim uskršnjim motivima, uključujući zečeve, šarena jaja i prolećno cveće, čineći je idealnim centrom pažnje za Vašu uskršnju trpezu.

Napravljena od aromatičnog medenog testa, svaka kućica dolazi sklopljena i spremna da ukrasi Vaš dom. Kombinacija tradicionalnih recepata i modernog dizajna čini naše uskršnje kućice od medenjaka neodoljivim poklonom koji će uneti duh praznika i proleća u svaki kutak!

Poručite svoju uskršnju kućicu od medenjaka lako preko interneta i unesite medenu radost u svoj dom ili je poklonite prijateljima ovog Uskrsa. Pored medene kućice, možete naručiti i set ručno ukrašenih uskršnjih medenjaka koji će se savršeno uklopiti uz ovu divnu dekoraciju, čineći Vašu uskršnju proslavu nezaboravnom!

Sve Slike Proizvoda

Rok trajanja

6 meseci

Veličina

Veličina kućice od medenjaka je 15x10x30 cm

Корпа