Podeli ove Medenjake

Svadbeni Medenjaci Personalizovani Paket

Naš personalizovani paket svadbenih medenjaka predstavlja idealan način da utisnete poseban i jedinstven pečat na Vaš najsrećniji dan. Medenjaci za svadbu Vas čekaju!

2.500 рсд

Naš personalizovani paket svadbenih medenjaka predstavlja idealan način da utisnete poseban i jedinstven pečat na Vaš najsrećniji dan. Svaki od 10 medenjaka u ovom paketu je pažljivo i ručno ukrašen, odražavajući eleganciju i ljubav koja prati Vaš veliki dan. Bilo da su ukrašeni klasičnim motivima poput srca, prstenja i golubova, ili modernim dizajnom koji odražava Vaš lični stil i želje, naši medenjaci će se savršeno uklopiti u temu i izgled Vašeg venčanja.

Ovi prelepi medenjaci, izrađeni od najfinijih sastojaka, sa tradicionalnom ljubavlju prema zanatu, ne samo da su ukusni, već služe i kao predivan ukras za koji će oduševiti Vaše zvanice. Svaki paket medenjaka za svadbu je prilagodljiv, što znači da možete da izaberete boje i dizajnove koji najbolje odgovaraju Vašem stilu i dekoraciji venčanja. Za veće količine medenjaka nas možete kontaktirati radi dogovora oko izgleda medenih kolačića, kao i cene.

Naručite personalizovani paket svadbenih medenjaka i dajte svom venčanju jedinstveni i nezaboravni detalj koji će Vaši gosti obožavati! Poklonite im deo Vaše ljubavne priče kroz ove slatke i prelepo ukrašene medenjake, stvarajući trajne uspomene koje ćete pamtiti dugo nakon što se proslava završi.

Sve Slike Proizvoda

Broj medenjaka

10 medenjaka

Težina

10 medenjaka imaju od 400 do 600 grama

Veličina

Veličina medenjaka je od 8 do 10 cm

Pakovanje medenjaka

Svaki medenjak je upakovan u providni celofan da bi sačuvao svežinu

Pakovanje paketa

Paket medenjaka je zapakovan u elegantnu kutiju ukrašenu dekorativnim elementima

Nutritivna vrednost

10 medenjaka imaju oko 1800 kalorija

Rok trajanja

6 meseci

Корпа