Pošalji Ove Medenjake

Medeni Poklon Za Dan Zaljubljenih

Medenjaci za Dan Zaljubljenih su najkreativniji poklon da voljenoj osobi pružite nezaboravno sećanje uz najfinije ukuse. Kolači za Dan Zaljubljenih mogu se poručiti online!

2.500 рсд

Medenjaci za Dan Zaljubljenih su najkreativniji poklon da voljenoj osobi pružite nezaboravno sećanje uz najfinije ukuse. Ovi ukrašeni kolači za Dan Zaljubljenih će na najlepši način pokazati Vama dragoj osobi koliko Vam znači. Nema potrebe da vreme pre 14. Februara provedete tražeći kreativne poklone za Dan Zaljubljenih – mi smo spremili idealno rešenje za Vas!

Najkreativniji poklon za Dan Zaljubljenih u kome možete uživati sa Vašom specijalnom osobom su naši ljubavni medenjaci. U našem paketu medenjaka za Dan Zaljubljenih (poznatom i kao Valentinovo) se nalazi 10 prelepo ukrašenih medenjaka koji će Vam pomoći da na najlepši način iskažete ljubav nekome.

Ako imate specijalne želje u vezi medenjaka koje želite da se nađu u paketu, slobodno nas kontaktirajte ili dodajte upustvo u napomeni tokom naručivanja, i mi ćemo se potruditi da sve Vaše želje obistinimo. Naši medenjaci za Dan Zaljubljenih će do Vas stići elegantno zapakovani, sa porukom po Vašem izboru.

U slučaju da Vam se iz nekog, nama do sada nepoznatog, razloga izgled naših medenjaka za Dan Zaljubljenih ne dopada, uvek ih možete uživati u njima i smazati ih sa svojom voljenom osobom! Ovi slatki medenjaci pravljeni od domaćeg meda će Vam se prosto otopiti u ustima i probuditi sva Vaša čula. U slučaju da se ipak suzdržite od poriva da ih sve pojedete, ovi medenjaci će Vam dugo ulepšavati prostor i širiti predivne mirise koji će Vas vratiti u detinjstvo. Poručite ove medene slatkiše online!

Ukupan broj medenjaka

10 medenjaka

Veličina

Pojedinačni medenjak je veličine od 8 do 10 centimetara

Težina

Paket od 10 medenjaka je težine od 400 do 600 grama

Nutritivna vrednost

Paket od 10 medenjaka ima oko 1800 kalorija

Rok trajanja

Medenjaci su jestivi 6 meseci od trenutka dostave

Pakovanje pojedinačnog medenjaka

Svaki pojedinačni medenjak je elegantno upakovan u providni celofan da bi sačuvao svežinu

Pakovanje kompletnog paketa medenjaka

Svaki paket medenjaka dolazi zapakovan u elegantnu kutiju ukrašenu dekorativnim elementima i mašnicom

Sve Slike Proizvoda

Корпа