Podeli ove Medenjake

Medenjaci za Slavu Paket

Personalizovani paket medenjaka za slavu je savršen način da ukrasite Vašu slavsku trpezu. Slavski medenjaci su takođe savršen poklon za domaćina i domaćicu slave.

2.500 рсд

Personalizovani paket medenjaka za slavu sa 10 ručno izrađenih medenjaka je savršen način da proslavite Vašu porodičnu slavu sa stilom i tradicijom. Svaki medenjak u ovom paketu je pažljivo osmišljen i ukrašen da odražava duh Vaše slave, bilo da se radi o specifičnim simbolima, porodičnom prezimenu ili tradicionalnim motivima.

Potreban Vam je savršen poklon koji ćete odneti domaćinu i ulepšati njegovu slavsku trpezu? Naši slavski medenjaci su savršen poklon koji možete personalizovati tako da domaćini slave ne mogu da ostanu ravnodušni!

Napravljeni od najkvalitetnijih sastojaka, naši medenjaci nisu samo neodoljivo ukusni, već služe i kao prelep ukras Vaše slavske trpeze. Prilagođavajući se Vašim željama, omogućavamo Vam da izaberete teme i boje koje će se savršeno uklopiti u atmosferu Vaše proslave.

Poručite svoj personalizovani paket medenjaka za slavu i unesite jedinstveni i nezaboravni detalj u Vašu proslavu. Ovi medenjaci su savršeni ne samo za degustaciju već i kao suvenir koji će Vaši gosti poneti sa sobom, podsećajući ih na lepe trenutke provedene sa Vama.

Sve Slike Proizvoda

Broj medenjaka

10 medenjaka

Veličina

Veličina medenjaka je od 8 do 10 cm

Težina

10 medenjaka imaju od 400 do 600 grama

Rok trajanja

6 meseci

Pakovanje medenjaka

Svaki medenjak je upakovan u providni celofan da bi sačuvao svežinu

Pakovanje paketa

Paket medenjaka je zapakovan u elegantnu kutiju ukrašenu dekorativnim elementima

Nutritivna vrednost

10 medenjaka imaju oko 1800 kalorija

Корпа