Podeli ove Medenjake

Medene Korpice

Medene korpice su savršen ukras koji možete pokloniti, ili izložiti u Vašem domu! Korpice od medenjaka pravljene za sve vrste praznika, slavlja i za specijalne događaje.

2.000 рсд

Medene korpice su savršen ukras koji možete pokloniti, ili izložiti u Vašem domu! Korpice od medenjaka pravljene za sve vrste praznika, slavlja i za specijalne događaje. Ove slatke korpice su veličine oko 25 cm, i debiljine oko 10 cm, i sačinjene su od više slojeva medenih pločica.

Svaka medena korpa je u potpunosti jestiva, što znači da je moćete u svakom trenutku celu smazati, a uvek je možete i ostaviti kao dekoraciju da oduševljava Vaše goste i ukućane.

Naša ponuda medenih korpa je veoma široka, pa tako možete pronaći najrazličitije slatke korpice, kao što su: uskršnje medene korpice, božićne i novogodišnje medene korpice, medene korpice za rođendane, medene korpice za rođenje deteta, ali i mnoge druge. Ako ne mežete da pronađete korpicu od medenjaka koja Vam je potrebna, uvek nas možete kontaktirati putem poruke ili email-a, i mi ćemo je biti srećni da je napravimo specifično za Vas!

Sve Slike Proizvoda

Корпа